توقیف کشتی حامل سوخت یمن توسط ائتلاف سعودی-راهبرد معاصر
هشدار عراقچی درباره طراحی آمریکا و اسرائیل برای تجزیه کشورهای اسلامی اشغال ۴۴۰ کیلومتر مربع از اراضی سوریه توسط رژیم صهیونیستی  آغاز نشست وزیران خارجه دی ۸ در قاهره با حضور عراقچی نخستین رئیس‌جمهور فرانسه که به مجازات زندان محکوم شد افزایش آلودگی هوا در شهر‌های صنعتی تا ۳ روز آینده رسانه عبری: حماس موفق به احیای خود در نوار غزه شده است محمود عباس برای شرکت در اجلاس دی۸ به مصر سفر می‌کند دیدار خداحافظی سفیر پرتغال در تهران با عراقچی گروسی: برجام دیگر موضوعیت ندارد؛ توافق اصلی را می‌توان به عنوان یک مبنا به کار گرفت شین‌بت مدعی دستگیری فردی به اتهام جاسوسی برای ایران شد رسانه صهیونیستی: اسرائیل برای حمله به یمن آماده می‌شود  کارشناس اسرائیلی: احتمال سقوط پادشاهی اردن بسیار زیاد است خشم ایران از حمله هوایی آمریکا و انگلیس به یمن رسانه عبری: سامانه شلیک خودکار در کرانه باختری مستقر می‌شود شیخ نعیم قاسم: اگر استواری رزمندگان مقاومت نبود، اسرائیل به بیروت می‌رسید

توقیف کشتی حامل سوخت یمن توسط ائتلاف سعودی

کشتی توقیف شده، حامل 31 هزار و 959 تن سوخت است و بدین ترتیب، تعداد کشتیهای توقیف شده یمن، در حال حاضر به سه کشتی رسیده است.
تاریخ انتشار: ۲۳:۱۳ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۱ - 2022 May 07
کد خبر: ۱۳۲۵۱۵

به گزارش راهبرد معاصر شرکت نفت یمن از توقیف یکی دیگر از کشتیهای خود توسط ائتلاف متجاوز سعودی-اماراتی خبر داد.

پایگاه خبری انصارالله به نقل از این شرکت گزارش داد، ائتلاف متجاوز، یک کشتی حامل گازوئیل را توقیف کرد و با اجبار، آن را به سمت منطقه «الحجز» در سواحل «جیزان» هدایت کرد.

این شرکت خبر داد که این اقدام ائتلاف در حالی صورت گرفته است که این کشتی، بازرسی شده و از سازمان ملل نیز مجوز ورود دریافت کرده بود.

به گفته این نهاد یمنی، کشتی توقیف شده، حامل 31 هزار و 959 تن سوخت است و بدین ترتیب، تعداد کشتیهای توقیف شده یمن، در حال حاضر به سه کشتی رسیده است.

در همین ارتباط، «عصام المتوکل» سخنگوی شرکت ملی نفت یمن دوم اردیبهشت ماه جاری گفت که ائتلاف متجاوز کشتی حامل ۳۰ هزار تن گازوئیل را توقیف کرده است؛ هر چند که این کشتی مورد بازرسی قرار گرفته و مجوز ورود به یمن را از سازمان ملل گرفته بود.ده است.

او افزود: ما از ائتلاف سعودی می خواهیم کشتی های سوخت توقیف شده را فورا آزاد کند؛ چرا که بخش های خدمات رسانی و حیاتی یمن نیاز مبرمی به سوخت دارند.

پس از گذشت نیمی از مدت آتش‌بس یمن (۲۰ روز از مجموع ۶۰ روز) بی‌آنکه پیشرفت قابل‌توجهی در زمینه نظامی و انسانی صورت گیرد و همزمان با کمرنگ شدن اعتماد صنعاء به امکان وفاداری ائتلاف سعودی و سازمان ملل به تعهدات، نشانه‌های پایداری آتش‌بس در این کشور خوشبین‌کننده نیست.

در اولین روزهای ماه رمضان، یعنی در دوم ماه آوریل سال ۲۰۲۱، سازمان ملل متحد اجرای آتش‌بس انسانی و نظامی یمن را اعلام کرد و صنعاء و تمام جهان از آن استقبال کردند.

بر روی کاغذ، در آتش‌بس انسانی بر توقف تمام عملیات‌های نظامی، تضمین حرکت امن و روان ۱۸ کشتی نفتی در دو ماه و اجازه ۱۶ پرواز با هواپیماهای تجاری از [مبدأهای مشخص] به صنعاء و بالعکس یا به عبارتی میانگین دو پرواز تجاری در هر هفته تأکید شده است.

صنعاء به تعهدات خود پایبنده بوده است؛ به‌نحوی که عملیات‌های نظامی خود برای پیشروی به سمت عربستان را متوقف کرده و تمام عملیات‌های تهاجمی در امتداد جبهه‌های داخلی و جبهه‌های مرزی را به حالت تعلیق درآورده است؛ اما طرف مقابل از ساعات آغازین اجرای آتش‌بس تا امروز به توقف عملیات‌ها نظامی خصمانه متعهد نبوده است./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار